Hyatt: Αποδείξεις ανάπτυξης….χωρίς αποδείξεις πληρωμής!!

FacebookTwitterGoogle+Share

Σε συνέντευξη του στο iefimerida.gr ο διευθυντής ανάπτυξης του ξενοδοχειακού ομίλου Hyatt, Carlos Paredes, δήλωσε ότι η ελληνική αγορά αποτελεί προτεραιότητα του ομίλου λόγω των άφθονων ευκαιριών που προσφέρει για την επέκταση του μοντέλου Luxury All inclusive!  

Παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί στο άλλο μοντέλο…το συνεργατικό με εργολάβους, το σύγχρονο δουλεμπόριο δηλαδή, που εξασφαλίζει στον όμιλο φθηνό και ευέλικτο προσωπικό και άφθονες ευκαιρίες για μεγαλύτερη εκμετάλλευση και κερδοφορία! 

Υπογράμμισε τη δέσμευση του ομίλου να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στους επισκέπτες του…αλλά δεν είπε κουβέντα για τις εμπειρίες που βιώνουν οι εργαζόμενοι του ομίλου, εμπειρίες ανεπανάληπτης αυθαιρεσίας σε βάρος τους, καταστρατήγησης δικαιωμάτων και απίστευτης τρομοκράτησης! 

Τέλος διαβεβαίωσε ότι η Hyatt είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της τουριστικής αγοράς, με συνεχή προσαρμογή, με νέες συνεργασίες και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών…περισσότερη ευελιξία δηλαδή και μεγαλύτερη πίεση στους εργαζόμενους. 

Η μεγαλύτερη πρόκληση της τουριστικής ανάπτυξης με τα φιλόδοξα επενδυτικά σχέδια, τα ρεκόρ εισπράξεων και τα αμύθητα κέρδη, είναι ότι δημιουργείται από εργαζόμενους που δεν ξέρουν ποιος είναι ο εργοδότης τους, δεν παίρνουν τα επιδόματα που προβλέπονται, δεν λαμβάνουν αναλυτικές αποδείξεις μισθοδοσίας και όταν διεκδικούν τα αυτονόητα, απολύονται! 

Σε αυτή την ανάπτυξη, που αφορά μόνο τα κέρδη του τουριστικού κεφαλαίου, τα οποία υπηρετούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις, εμπλουτίζοντας συνεχώς την αντεργατική εργαλειοθήκη των επιχειρηματικών ομίλων του κλάδου, εμείς οι εργαζόμενοι απαντάμε με απεργία στις 28 Φλεβάρη! 

Όλοι στη ΓΣ του Συνδικάτου μας, τη Δευτέρα 19 Φλεβάρη, στις 16:00, στο ξενοδοχείο Wyndham ( Μ. Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο) 

                                              Η Κεντρική Διοίκηση